ANALIZĂ Halep, ultima săptămână de vacanţă: Când şi unde revine Simona pe teren şi de ce va fi sub presiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
simona halep wimbledon 2019. foto guliver-gettyimages

Simona Halep a luat o mică pauză după triumful senzaţional de la Wimbledon, urmând să-şi încarce bateriile pentru revenirea pe hard.

Simona Halep va rămâne pe locul 4 şi în noul clasament WTA, care va fi publicat luni. De fapt, având în vedere că mai toate jucătoarele de elită s-au odihnit după Wimbledon, ierarhia mondială a tenisului feminin nu va suferi nicio modificare în ceea ce priveşte primele 13 sportive din acest top.

Revenind la Halep, aceasta nu va evolua în vreun turneu nici în săptămâna care vine, însă, cu siguranţă, nu o vom mai vedea la braţ cu iubitul Toni Iuruc, ci în fotografii de pe terenul de tenis. „Simo“ va pleca din România pentru a pregăti turneele de pe hard, care vor urma în SUA şi în Canada.

Revenirea româncei într-un meci se va produce la Rogers Cup, la Toronto (5-11 august). Aici, Halep e deţinătoarea trofeului şi are de apărat 900 de puncte. 

După Rogers Cup, ea se va deplasa la Cincinnati pentru „Western & Southern Open“ (10-18 august). În această întrecere, „Simo“ a atins finala în 2018 (a pierdut cu Kiki Bertens), ceea ce înseamnă că acum va avea de apărat 585 de puncte.

Turneele de la Toronto şi Cincinnati ar trebui să o pregătească pe Halep pentru marea provocare: US Open 2019 (26 august – 8 septembrie). La New York, constănţeanca poate juca fără presiunea clasamentului, în condiţiile în care, anul trecut, a fost eliminată încă din primul tur, după o înfrângere cu Kaia Kanepi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite