ANALIZĂ Halep şi calendarul ei până în iunie: Când revine Simona pe teren şi în ce oraşe poate fi văzută la lucru

ANALIZĂ Halep şi calendarul ei până în iunie: Când revine Simona pe teren şi în ce oraşe poate fi văzută la lucru

În ciuda problemelor medicale, liderul WTA a fost foarte activ în primele trei luni ale anului şi va juca la foc automat şi din aprilie până în iunie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona a jucat, azi noapte, la dublu, alături de Irina Begu. Când româncele vor încheia socotelile şi cu această probă la Miami, pentru Halep urmează o lună de pauză. 

Apoi, cea mai bună jucătoare a lumii la ora actuală va evolua pentru România la Fed Cup, la Cluj (21-22 aprilie), în meciul cu Elvenţia care le poate trimite pe fete în Grupa Mondială.

Sezonul de zgură va începe pentru Halep la Stuttgart (22-29 aprilie), acolo unde constănţeanca are de apărat semifinala din 2017 şi 185 de puncte. Apoi, vine marea provocare: Madrid (4-13 mai). La competiţia organizată de Ion Ţiriac, Simona e campioana ultimelor două ediţii. Ceea ce înseamnă că acum va încerca să apere cele 1.000 de puncte luate în 2017 în capitala Spaniei. Iată însă calendarul complet pentru Simona în următoarea perioadă:

Turneu Perioadă Ce a făcut în 2017

Stuttgart 22-29 aprilie A jucat semifinala

Madrid 4-13 mai* A câştigat trofeul

Roma 7-20 mai* A jucat finala

French Open 27 mai – 10 iunie A jucat finala

*Datele includ şi perioada calificărilor în care Halep nu va evolua.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările