Ana Maria Popescu, gest furios: L-a ignorat pe ministrul Novak şi l-a lăsat cu florile în braţe VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Popescu (dreapta) a stat, totuşi, lângă ministrul Eduard Novak pentru o poză
Ana Maria Popescu (dreapta) a stat, totuşi, lângă ministrul Eduard Novak pentru o poză

În loc să fie o sărbătoare pentru sportul românesc, revenirea vicecampioanei olimpice acasă s-a transformat într-un mare scandal.

Ana Maria Popescu (36 de ani) a fost primită în Salonul Oficial de la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă“ pentru argintul luat, în proba individuală de spadă.

Doar că această acţiune s-a transformat într-un prilej de reglare de conturi. Iar cea mai titrată spadasină din istoria României s-a răzbunat pe ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak. Atât printr-o serie de declaraţii virulente, despre care „Adevărul“ a scris aici, cât şi prin gesturile sale!

Concret, în momentul în care s-a apropiat de microfon, pentru a ţine un discurs, Ana Maria l-a ignorat, pur şi simplu, pe ministrul Novak, care o aştepta lângă pupitru, cu un buchet mare de flori în mână, după cum se poate vedea mai jos:

Apoi, după ce a început să vorbească, vicecampioana olimpică s-a întors spre Novak şi, uitându-se direct la el, l-a luat peste picior, uitând, probabil, că are de a face cu un campion paralimpic, după cum „Adevărul“ a scris aici. Scena poate fi văzută mai jos:

Discursul Ana Mariei s-a încheiat cu un reproş pentru presa din România, sportiva fiind supărată că i s-a aflat prima olimpică.

CITEŞTE ŞI:

Ana Maria Popescu, gest lipsit de eleganţă: L-a lăsat pe ministrul Eduard Novak cu mâna întinsă VIDEO

Eduard Novak, postare emoţionantă după ce Ana Maria Popescu l-a lăsat cu mâna întinsă: Cum a explicat scandalul

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite