Ana Bogdan e antrenată de primul iubit al Simonei Halep, pe care liderul WTA l-a dat afară printr-un SMS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Bogdan
Ana Bogdan

Ana Bogdan, a cincea româncă în clasamentul WTA, are de puţin timp un nou antrenor, care se află cu ea la Hong Kong, unde sportiva va juca pe tabloul principal.

Antrenată în cea mai mare parte a sezonului 2018 de Gabi Moraru, ocupanta locului 80 în clasamentul WTA, Ana Bogdan, a decis că este timpul să facă o schimbare. Aşa că ea are un nou antrenor: Andrei Mlendea.

Mlendea este un nume deja cunoscut în circuitul tenisului profesionist. Până în vară, el a fost antrenorul lui Marius Copil, pe care l-a ajutat să intre în premieră în Top 100 ATP şi care s-a despărţit de el când a decis să-l ia în echipă pe Andrei Pavel. 

Dacă aceea a fost cea mai importantă colaborare cu un jucător de top din ATP, Mlendea a avut rezultate foarte bune, aş putea să spun chiar mai bune când a lucrat în circuitul feminin. Colaborarea dintre Ana Bogdan şi Andrei Mlendea a fost dezvăluită de Ana pe Instastory, când a publicat o fotografie de la o plimbare prin Hong Kong, locul noii aventuri tenisistice a carierei jucătoarei noastre. Ana Bogdan este direct acceptată pe tabloul turneului asiatic.

Andrei Mlendea a pregătit de-a lungul timpului două jucătoare foarte importante. Prima a fost Simona Halep, în 2013, în acea perioadă în care actualul lider mondial a avut acea explozie care a propulsat-o spre înălţimi. Presa a scris la vremea respectivă că mlendea a fost primul iubit al Simonei Halep, iar tatăl acesteia l-a îndepărtat de lângă ea, pentru a se putea concentra pe tenis. De altfel, Andrei a recunoscut că a fost dat afară printr-un SMS, fără prea multe explicaţii.

A doua jucătoare pe care Mlendea a antrenat-o a fost, în 2014, Jelena Jankovic, pe care a ajutat-o să revină în Top 10 WTA.

mlendea
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite