Ameninţată de Octavian Morariu, fosta campioană europeană, Monica Iagăr îşi susţine punctul de vedere: „Pe pagina mea de Facebook scriu ce vreau“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Iagăr
Monica Iagăr

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR) a criticat dur aprecierile fostei atlete despre ceremonia de deschidere de la FOTE, spunând că „Iagăr va avea o mare problemă, dacă nu-şi va proba declaraţiile“.

Pe pagina ei de Facebook, Monica Iagăr, dublă campioană europeană în 1998, a catalogat festivitatea de duminică, care a avut loc la Braşov, drept „o oribilitate“. 

Ea a acuzat faptul că organizatorii au plătit 10.000 de euro pentru ca Inna să dea recital, însă n-au achitat 30.000 de euro pentru ca Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) să fie televizat de Eurosport, la fel ca până acum.

Drept urmare, în loc să fie văzut în toată Europa, FOTE e transmis doar în România, deşi a fost privit ca un mijloc de promovare pentru imaginea ţării!

Contactat de „Adevărul“, preşedintele COSR, Octavian Morariu, a criticat-o pe Monica Iagăr. Replica atletei care a luat două medalii de aur la Campionatele Europene din 1998 a venit imediat.

Ce a spus?

„Ce ar fi să răspund şi eu la fel? Nu-mi permit, fiindcă îl respect pe domnul Morariu şi nu vreau să-l jignesc. Pe de altă parte, îi atrag atenţia că pe contul meu de Facebook pot să scriu ce vreau. Nu retrag nimic din ce am postat acolo despre ceremonia de deschidere de la FOTE. Mi-am exprimat părerea de telespectator pentru prietenii mei de pe Facebook. Nici n-am de ce să vin cu probe, întrucât pe Facebook mi-am exprimat o părere personală şi nu punctul de vedere al unei organizaţii. Sunt foarte dezamăgită de felul în care a reacţionat Octavian Morariu despre care n-am pomenit nimic în postarea de pe Facebook. Mă aşteptam ca dânsul să aibă tactul de a spune că nu comentează o părere exprimată de cineva pe Facebook“, a declarat Iagăr pentru stiridesport.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite