Ambros Martin pune tunurile pe EHF: „Distrug tot ce contează în acest sport!“ Rasmunssen se coalizează şi el: „Murim unul câte unul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambros

Selecţionerul echipei naţionale de handbal, Ambros Martin era negru de supărare la finalul meciului pierdut de România în faţa Ungariei, scor 31-29

"Ar trebui ca EHF (Federaţia Internaţională de Handbal) să se gândească şi la jucătoare. Nu e neapărat vorba de ce a păţit Cristina Neagu astăzi.Este păcat ca aşa ceva să se întâmple. Să jucăm două meciuri decisive la rând, înaintea semifinalei. Nu este posibil! Distrug inima jucătarelor, distrug tot ce contează în acest sport. Vă rog, faceţi ceva! Nu vă mai gândiţi doar la voi!

Am luptat pentru a ajunge aici, am meritat să ajungem aici. Nici nu mai contează nimic acum, nu mă mai interesează dacă ne calificăm în semifinale.

Am jucat bine astăzi, ofensiva a funcţionat în prima parte. Ele jucau fără presiune din cauza situaţiei din clasament. Probabil de asta au revenit.

Cu toţii am vrut să obţinem calificarea încă de acum. Nu ştim ce a păţit Neagu, dar lucrurile nu arată prea bine. Problema la genunchi pare serioasă.

Noi am jucat ieri, ele erau mai odihnite. Am fost sub ele din punct de vedere fizic. Ele au revenit foarte puternic în repriza secundă.

Nu am făcut calcule, noi am vrut să ne calificăm prin munca noastră. Meritam asta. Trebuie să fim mândri de jocul de azi. Am luptat împotriva tuturor", a declarat Martin Ambros pentru TVR, citat de gsp.ro

Kim Rasmussen: „Murim unul câte unul“

Şi antrenorul Ungarie şi fost principal pe banca celor de la CSM Bucureştii, Kim Rasmussen, îi critică dur oficialii handbalului european şi cere Federaţiei Europene de Handbal modificarea calendarului competiţional.

"Murim unul câte unul dacă EHF nu va face ceva să protejeze jucătoarele. Avem nevoie de un weekend liber la echipele de club pentru care jucăm înainte de europene. Dacă nu protejăm jucătoarele, nu vom mai putea juca handbal. Acum e Neagu, la Olimpiadă a fost Gullden, înainte de europene Line Jorgensen", a declarat Kim Rasmussen la final.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite