Ambros Martin, euforic: „Am făcut un meci bun! Avem cea mai bună jucătoare din lume“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ambros martin

România a obţinut o victorie formidabilă împotriva Germaniei, 29-24, în al doilea meci de la Campionatul European de handbal din Franţa, iar antrenorul Ambros Martin s-a declarat foarte fericit la final.

"Sunt mulţumit şi fericit pentru victorie! Ne-am apărat formidabil, am crezut. Am jucătoare talentate. A ieşit bine pentru noi. Am condus tot meciul. În repriza a doua imaginea echipei a fost mai bună pentru mine. Am făcut un meci bun", au fost primele cuvinte ale tenicianului, după meci, la TVR.

Tehnicianul spaniol a comentat şi performanţa Cristinei Neagu, care a devenit cea mai bună marcatoare all-time la Euro, dar a vorbit şi despre următorul meci, cu Norvegia. "Avem cea mai bună jucătoare. Urmează Norvegia, le cunosc, ştiu că dacă pierd meciul nu simt presiune. Sunt tot mai periculoase. Va fi un meci greu, ca şi cel de azi. Trebuie să ne gândim la noi şi să analizăm adversarul. Norvegia joacă tot timpul la nivel înalt, va trebui să fim la nivelul lor. E mereu periculoasă, are tot! Nu va fi timp de ceva special, trebuie să ne recuperăm după meciul de azi, pentru că a fost o partidă dură", a mai spus Ambros Martin.

În minutul 27 al meciului, Critina Neagu a înscris al cincilea său gol în acest meci şi a devenit handbalista cu cele mai multe reuşite la un turneu final al Campionatului European - 206. Performanţa a fost consemnată de crainicul arenei şi a fost primită cu urale de întreaga asistenţă.
 

Fabuloasa Cristina Neagu! Românca este cea mai bună marcatoare din istoria Campionatului European de handbal

Cine sunt adevăratele „panzere“? România a pulverizat Germania la Campionatul European de Handbal!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite