Amatorism total la FCSB: Cum a anunţat Gigi Becali sosirea unui jucător adus din lumea a cincea a fotbalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Au trecut patru ani de la ultimul titlu câştigat de formaţia bucureşteană, însă, la ce se întâmplă la acest club, e de mirare că acesta n-a retrogradat până acum.

După doar trei etape din actuala ediţie de campionat, FCSB e deja la cinci puncte de primele două clasate, Viitorul şi CS U Craiova. Iar liderul Ligii I, Viitorul, e o formaţie care a luat şase goluri de la Gent, aşa că doar acest amănunt ne oferă o imagine despre cât de slab e campionatul românesc şi cam care e nivelul FCSB-ului, care ocupă locul 8 în această întrecere!

Cuvântul care descrie cel mai bine ce se întâmplă la Faci Ce Spune Becali (FCSB) e amatorism. Şi, ca să ne convingă de acest lucru zilnic, latifundiarul din Pipera ne oferă declaraţii ridicole pe bandă. Ultima a anunţat un transfer făcut de vicecampioana Ligii I.

Ce a spus Gigi Becali?

*Atacantul a venit deja, semnează contractul. Păi, e pe acolo, a venit azi noapte la ora 2. E polonez, a semnat pe 6 luni. Nu ştiu cine e şi cum îl cheamă. Mi l-a recomandat cineva şi merg pe mâna lui. Omul nu vrea bani, vrea numai dacă confirmă.

Cine e jucătorul luat de Becali pe încredere?

Atacantul luat acum de Becali se numeşte Lukasz Gikiewicz (31 de ani), un vârf de 1,88 de metri, care a venit liber de contract după ce a evoluat ultima dată la...Hajer, echipă cu care a retrogradat din liga a doua din Arabia Saudită în liga a treia din această ţară!

În rest, CV-ul polonezului din ultimele sezoane cuprinde echipe din lumea a cincea a fotbalului: Al-Batin (Arabia Saudită), Al-Faisaly (Iordania), Ratchaburi (Thailanda), BEC Tero Sasana (Thailanda) şi Al-Wahda (Arabia Saudită). Ultimul contact cu fotbalul european a fost în 2015, la Levski Sofia (Bulgaria).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite