Amatorism sau păcăleală? Cum au adăugat Mircea Sandu şi Victor Piţurcă un an în plus de contract "dintr-o greşeală de redactare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă şi Mircea Sandu
Victor Piţurcă şi Mircea Sandu

Victor Piţurcă a crezut până mai ieri că are contract cu FRF până în noiembrie 2015. Antrenorul a aflat că, de fapt, angajamentul său se întinde până în 2016.

Federaţia Română de Fotbal a avut grijă să ofere presei contractul lui Victor Piţurcă, în momentul în care selecţionerul era dorit de Al Ittihad. Toată lumea ştia că antrenorul are un angajament valabil până la încheierea calificărilor EURO 2016, doar că, supriză!, contractul lui Piţurcă expiră în noiembrie 2016!

"M-am înşelat. Eu credeam că am contract până în noiembrie 2015, însă se pare că el este valabil încă un an după aceea. Se întinde până în noiembrie 2016. De aici şi clauza mare de reziliere”, a spus antrenorul naţionalei.

Mircea Sandu a afirmat pentru sportnews.ro:  ”Este adevărat. I-am zis şi lui Piţurcă, e vorba de o eroare de redactare. Eroare care a fost comisă de femeia care a transcris contractul. E vina Federaţiei! Ne-a scăpat şi mie şi lui Piţi această eroare. N-am mai stat să analizăm atent contractul, literă cu literă. M-am uitat doar ca cifrele să fie corecte şi cu asta basta”, a dezvăluit Mircea Sandu.

”Recunosc, data scadentă trebuia să fie 30 noiembrie 2015. În 2011, când am negociat, am stabilit ca angajamentul să fie valabil până la 30 noiembrie 2015, pentru că atunci sunt barajele, iar în caz de calificare, ar urma ca înţelegerea să fie prelungită până după turneul final Euro 2016”, a mai spus fostul preşedinte FRF.

Greşeala de redactare este fie o dovadă de amatorism cras, fie Mircea Sandu a vrut să-i facă un cadou lui Piţurcă, adăugându-i câteva luni de contract.  În oprice caz, selecţionerul are ocazia de a-şi rotunji veniturile cu 400.000 de euro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite