„Am toate simptomele coronavirusului!“ Alertă în tenis: mărturisirea unui sportiv binecunoscut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tomic

Jucătorul australian de tenis Bernard Tomic, în vârstă de 27 de ani, a anunţat luni dimineaţă că s-a autolizat voluntar, având în vedere că prezintă toate simptomele specifice pentru infectarea cu coronavirus.

Australianul se află în continuare la Miami, în Statele Unite şi nu a fost testat încă pentru Covid-19, anunţă „Herald Sun“. Un sportiv controversat, cu un lung istoric al unor declaraţii controversate şi amenzi repetate pentru că ar fi trântit pur şi simplu meciuri, Tomic a declarat pentru publicaţia australiană: „am toate simptomele coronavirusului. Începând de marţi am început să nu mă simt bine. Eu aveam deja probleme respiratorii iar sistemul meu imunitar era compromis. Sunt la Miami, izolat conform indicaţiilor, dar încă nu am fost testat. Bănuiesc că m-am infectat când călătoream săptămâna trecută din Mexic de la Monterrey“.

Bernard Tomic, fost număr 17 mondial în 2016 şi sfertfinalist la Wimbledon în 2011, a căzut dramatic în clasament, fiind în prezent pe locul 200 ATP. Australianul nu a câştigat niciun meci pe tabloul principal ATP în acest sezon.

Turneele ATP şi cele din circuitul Challenger au fost suspendate până pe 27 aprilie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite