Am rămas fără reprezentant la US Open! Tecău şi Roger, cădere inexplicabilă în setul secund

0
Publicat:
Ultima actualizare:
tecau

Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer au fost eliminaţi, în noaptea de marţi spre miercuri, în semifinalele probei de dublu masculin din cadrul turneului US Open.

În penultimul act al competiţiei de la Flushing Meadow, Tecău şi Rojer au fost învinşi în minimum de seturi de dublul Mate Pavic/Bruno Soares (Croaţia/Brazilia). scor 6-4, 7-5, după o oră şi 26 de minute de joc.

Meciul a început cum nu se poate mai prost pentru perechea românp-olandeză, care şi-a pierdut serviciul la zero în chiar primul game. La rândul lor, Tecău şi partenerul lui au avut două şanse de break, în game-ul 6, dar nu au reuşit să le fructifice. Mai departe s-a mers cu serviciul şi Pavic/Soares au luat primul set cu 6-4. 

Setul secund a curs cu game-uri făcute pe propriul serviciu până la 4-3, moment în care Tecău şi Rpjer au reuşit un break alb, 5-3. Horia a servit pentru set, a avut chiar şi o minge de 1-1, dar nu a putut să o fructifice. Tecău şi Roger au clacat inexplicabil, au pierdut 15 din ultimele 19 puncte şi, implicit, setul şi meciul. 

Pentru parcursul de la US Open, Tecău şi Rojer vor primi 130.000 de dolari şi 360 de puncte ATP la dublu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite