Am luat bătaie, dar „trăim“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România a fost învinsă de Olanda, 0-1,  în al doilea meci disputat în Serbia, în cadrul grupei B de la Campionatul European U-17.

 „Mânjii" antrenaţi de Adrian Văsâi nu au reuşit să-şi revină din şocul psihologic pe care l-au suferit în finalul primului joc de la turneul final, cu Cehia, când tricolorii au fost egalaţi la unu, pe final de partidă. Meciul a fost la discreţia batavilor, însă ai noştri au avut şi ei reuşite importante pe contraatac. Golul marcat de olandezi a fost reuşit în debut de meci, în minutul opt, de jucătorul De Vilhena, care a marcat în vinclu, de la şapte metri.

Egal cu Germania şi mergem în Mexic

În condiţiile în care Germania a făcut egal cu Cehia, nouă ne este îndeajuns un egal cu nemţii, în meciul de luni, pentru a ne califica direct, de pe locul 3, la Campionatul Mondial U-17, din Mexic. Asta pentru că germanii au luat bătaie cu 2-0 de la Olanda, iar noi, doar cu 1-0. Putem forţa calificarea şi în semifinalele actualului turneu final, dacă învingem Germania, iar Cehia ia bătaie de la Olanda, însă ne-ar trebui şi un golaveraj superior cehilor. Partida cu Germania de luni poate fi urmărită pe Eurosport. România a jucat ieri în formula: Brănescu - Petresc, Puţanu, Schuller, Mitache - Vaştag, Ţîru - Steliano Filip, I. Roşu, Bumba - Himcinschi.

Grupa B
- România - Olanda  0-1De Vilhena (8)
- Cehia - Germania 1-1Julis (12)  / Yesil (80)

Clasament
1. Olanda 6p (3-0), 2. Cehia 2p (2-2), 3. România 1p (1-2), 4. Germania 1p (1-3)
Ultimele meciuri (luni, ora 14.00): România - Germania (Eurosport) şi Olanda -Cehia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite