Am debutat cu stângul la JO 2016! Simona Pop, Simona Gherman şi Ana-Maria Popescu au fost eliminate rapid!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Popescu, Loredana Dinu (rezervă), Simona Pop şi Simona Gherman
Ana Maria Popescu, Loredana Dinu (rezervă), Simona Pop şi Simona Gherman

România este reprezentată în competiţia feminină de spadă de Ana-Maria Popescu, Simona Gherman şi Simona Pop, la individual şi pe echipe, iar Loredana Dinu este rezervă.

UPDATE  Ana-Maria Popescu a pierdut în optimi în faţa coreencei  Choi Injeong, în optimi. Astfel, România a ratat şansa câştigării unei medalii chiar în prima zi a competiţiei. Choi a învins-o pe Ana cu 15-8.

UPDATE Sportiva Simona Gherman a fost eliminată, sâmbătă, în turul doi al probei de spadă individual din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio, de Lauren Rembi din Franţa.

Gherman, care a jucat direct pe tabloul de 32, a pierdut meciul cu 10-13. Singura reprezentantă a României rămasă în concurs la spadă individual este Ana-Maria Popescu. Popescu, care a evoluat direct pe tabloul de 32, o va întâlni în runda următoare pe câştigătoarea meciului Choi Injeong (Coreea de Sud) - Violetta Kolobova (Rusia).

UPDATE Ana-Maria Brânză Popescu s-a calificat în optimile de finală ale probei de spadă individual din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio, impunându-se cu 15-8 în faţa scrimerei franceze Auriane Mallo. Popescu, care a evoluat direct pe tabloul de 32, o va întâlni în runda următoare pe câştigătoarea meciului Choi Injeong (Coreea de Sud) - Violetta Kolobova (Rusia). Meciul ei va începe la ora 18.30.

UPDATE Jocurile Olimpice au început cu stângul pentru sportivii români. Simona Pop (28 de ani) a fost prima spadasină intrată în competiţie, în primul tur. Ea s-a duelat cu Leonora MacKinnon (22 de ani), scrimeră născută în Marea Britanie, dar care reprezintă acum Canada. Ea a învins-o pe Pop cu 15-10. 

Scrimera Ana-Maria Popescu a postat un mesaj pe o reţea de socializare în care spune că fetele din lotul României au ajuns la sală, ”undeva la Polul Nord” dacă se iau după temperatură, iar prima care va intra în competiţia olimpică este ”Sufleţel”, adică Simona Pop. 

”Am ajuns la sală... undeva la Polul Nord dacă ne luam dupa temperatură. Sufleţel (Simona Pop – n. r.) intră prima în competiţie şi a început deja încălzirea! Să fie o zi cât mai lungăăăă… Vă pupăm!”, a scris sportiva. Semifinalele şi finalele vor avea loc începând cu ora 22.00.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite