Alte probleme la Rapid. Cu gazul şi curentul tăiat la ProRapid, giuleştenii s-au mutat la Buftea. Cine e de vină?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Cristescu FOTO Cosmin Iftode

Rapidiştii au rămas fără utilităţi la baza Pro Rapid, însă acţionarul principal, Nicolae Cristescu, şi directorul de imagine, Lucian Ionescu, au oferit declaraţii divergente faţă de sursa acestor probleme. Antrenorul Viorel Moldovan a vorbit şi el despre acest subiect delicat.

Baza ProRapid a rămas de ieri fără curent şi gaze. Astăzi, clubul ar fi trebuie să ţină o conferinţă de presă, tot la ProRapid, în jurul orei 13.30, dar acţiunea a fost anulată. 

„Sunt nişte probleme cu utilităţile. În cursul zilei de azi se plătesc şi probabil se va da drumul la curent. Cineva trebuie să plătească pentru acest lucru, pentru că nu e treaba lui Viorel Moldovan sau a mea să plătim facturile“, a declarat Lucian Ionescu, directorul de imagine al Rapidului, pentru Sport Total FM. 

Cristescu: „Nu avem datorii la utilităţi“

Spre după-amiază, acţionarul Nicolae Cristescu a venit cu lămuriri pentru Mediafax. Doar că Cristescu susţine că situaţia nu se datorează unor probleme de natură financiară şi că de vină ar fi cei de la Metrorex, care efectuează lucrări în zonă (Parc Bazilescu-Laminorului). 

„Clubul nu are datorii la furnizorii de utilităţi, ultimele facturi pe care le-am primit la gaze şi curent sunt din 12 şi 16 august, în total 9.600 de lei şi le-am plătit. Acum urmează să vină facturile pe septembrie. Situaţia asta nu este numai la noi, e în tot cartierul. Eu stau în zonă şi nici eu nu am curent acasă. Se lucrează la metrou la noua magistrală şi au tăiat tot, curent, gaze. Ne-am certat cu ei, pentru că au zis că dau drumul astăzi, dar încă nu au rezolvat decât problema gazelor“, a declarat Nicolae Cristescu.

Viorel Moldovan: „Nu ştiu dacă lucrările sunt cauza“

În jurul orei 15.50, Viorel Moldovan, invitat la „Ora de Prosport“, la Sport.ro, a vorbit şi el despre acest subiect delicat, dar a evitat să identifice vinovatul. 

„E adevărat, sunt lucrări în zonă, dar nu ştiu dacă din această cauză n-avem noi utilităţi. De ieri nu avem curent. Apă şi gaze mai avem din când în când, cu fluctuaţii. Vreau să vă spun că această echipă supravieţuieşte doar datorită suporterilor, altfel era dispărută de mult. Ei au reuşit să menţină această stare de spirit, un lucru foarte important pentru jucători. Ieri ne-am pregătit pe Giuleşti, azi la Buftea, unde putem şi noi“, a spus Viorel Moldovan. 

Săraci, dar cu cheltuieli aiurea! 

Deşi echipa are probleme financiare uriaşe, în insolvenţă şi cu spectrul falimentului la uşă, cei de la Rapid au parte şi de cheltuieli inutile! Cap de listă sunt amenzile încasate de clubul giuleştean pentru că, în acte, antrenor principal este încă Marian Rada (demis în urmă cu două luni), deşi Viorel Moldovan conduce acum echipa (cu altă funcţie în acte!). 

„Această problemă trebuie rezolvată de către oficialii echipei. Trebuie să se găsească o soluţie. Eu sunt director tehnic în acte. În loc să plătească amenda, mai bine facem altceva cu banii respectivi. Eu sper să se rezolve problema aceasta, pentru că situaţia nu e normală“, a dezvăluit Viorel Moldovan, la Dolce Sport.

„Adevărul“ a solicitat o poziţie oficială din partea Metrorex, pentru clarificarea situaţiei din zona fostei staţii Laminorului, dar până la această oră n-a fost primit niciun răspuns. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite