Alize Cornet, făcută praf, după prestaţia ei în România: Franţuzoaica s-a revoltat pe Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alize Cornet
Alize Cornet

Favorita numărul 1 la „Winners Open“, turneu de zgură, care a readus România în calendarul WTA, Alize a avut o experienţă de coşmar, după participarea în această întrecere.

Alize Cornet (31 de ani, 59 WTA) a rămas cu un gust amar, după „Winners Open“. Pentru că ceea ce începe prost, se încheie şi mai prost, iar această teorie s-a verificat în cazul jucătoarei din Franţa.

Cornet a avut o călătorie cu peripeţii spre România şi, cu chiu, cu vai, a ajuns la Cluj pentru meciul ei din turul I, cu Mayar Sherif (Egipt, 25 de ani, 119 WTA). Participarea lui Alize la turneul în care era favorita numărul 1 a durat însă o oră şi 26 de minute. Pentru că a fost învinsă, în minimum de seturi, scor 2-6, 4-6.

După acest eşec, Cornet a devenit ţinta unor atacuri violente pe contul ei de Twitter. Motivul? Pariorii au suspectat-o că a pierdut intenţionat!

Şocată de duritatea mesajelor primite, Alize a avut o scurtă reacţie pe contul ei de Twitter, unde a inclus şi câteva dintre mesajele primite.

„Mai am vreo 50 de mesaje de acest gen. Se pare că sănătatea mintală a sportivilor e în ton cu vremurile... Înţelegem din ce în ce mai bine de ce. Să trăiască pariorii sportivi!“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite