Alize Cornet, făcută praf, după prestaţia ei în România: Franţuzoaica s-a revoltat pe Twitter

Alize Cornet, făcută praf, după prestaţia ei în România: Franţuzoaica s-a revoltat pe Twitter

Alize Cornet

Favorita numărul 1 la „Winners Open“, turneu de zgură, care a readus România în calendarul WTA, Alize a avut o experienţă de coşmar, după participarea în această întrecere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alize Cornet (31 de ani, 59 WTA) a rămas cu un gust amar, după „Winners Open“. Pentru că ceea ce începe prost, se încheie şi mai prost, iar această teorie s-a verificat în cazul jucătoarei din Franţa.
 
Cornet a avut o călătorie cu peripeţii spre România şi, cu chiu, cu vai, a ajuns la Cluj pentru meciul ei din turul I, cu Mayar Sherif (Egipt, 25 de ani, 119 WTA). Participarea lui Alize la turneul în care era favorita numărul 1 a durat însă o oră şi 26 de minute. Pentru că a fost învinsă, în minimum de seturi, scor 2-6, 4-6.
 
După acest eşec, Cornet a devenit ţinta unor atacuri violente pe contul ei de Twitter. Motivul? Pariorii au suspectat-o că a pierdut intenţionat!
 
Şocată de duritatea mesajelor primite, Alize a avut o scurtă reacţie pe contul ei de Twitter, unde a inclus şi câteva dintre mesajele primite.
 
„Mai am vreo 50 de mesaje de acest gen. Se pare că sănătatea mintală a sportivilor e în ton cu vremurile... Înţelegem din ce în ce mai bine de ce. Să trăiască pariorii sportivi!“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările