Alibec, viitor în ceaţă: declaraţie misterioasă dată de Gigi Becali în privinţa atacantului adus de la Astra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Exclus din lotul roş-albaştrilor după remiza cu Voluntari în care a avut o reacţie violentă în momentul schimbării, Denis Alibec a revenit în prima echipă, duminică, fiind introdus pe teren în minutul 53 al meciului cu CS U Craiova.

Vârful de 26 de ani n-a înscris şi rămâne fără gol în acest sezon de Liga I, însă prestaţia sa a fost una bună, în folosul echipei. 

Alibec a avut două pase decisive pentru golurile de 3-0 şi 4-1 şi a fost aproape de a puncta printr-o execuţie care l-a impresionat şi pe Mihai Stoica, omul cu care se află „la cuţite“.

„Mai aveam un pic şi începeam Turneul Campionilor şi aici. Dacă intra scăriţa lui Alibec, se făcea 6, primul set era terminat. Alibec a intrat astăzi cu o atitudine excepţională, uitaţi-vă la assist-ul pe care l-a avut“, a remarcat oficialul vicecampioanei.

Inclusiv Gigi Becali, care ameninţase că îl va ţine pe Alibec prin tribune, l-a lăudat pe fostul vârf al Astrei: „Trebuie să-l remarc şi pe Alibec, că a dat două pase de gol. Are clasă, e fotbalist, n-ai ce să-i spui, când joacă îţi inchide gura. Dacă îi ieşea golul ăla (n.r. – cu o scăriţă), zece milioane de euro erau asiguraţi! E prea mare şi prea valoros să stea pe bancă Alibec“.

Totuşi, întrebat despre şansele atacantului de a pleca de la FCSB, Becali a oferit un răspuns scurt şi misterios: „În proporţie de 95% se face transferul în iarnă!“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite