Alibec a făcut marele anunţ: Atacantul a dezvăluit, în direct, la televizor, la câte kilograme a ajuns după vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alibec

Vârful de 27 de ani a fost transferat, astăzi, de la FCSB  la Astra. Mutarea a însemnat o pierdere de 600.000 de euro pentru Gigi Becali.

Fotbalul românesc a ajuns atât de jos, încât printre marile probleme se află şi kilogramele jucătorilor care sunt plătiţi cu mii de euro pe lună!

La mijlocul săptămânii, „Adevărul“ a scris aici despre mărturisirea lui Alex Ioniţă (CFR Cluj), cel care a admis că s-a îngrăşat în vacanţă! Apoi, s-a vehiculat că Denis Alibec, exclus din lotul FCSB, a ajuns la aproape 101 kilograme, cât timp s-a antrenat pe cont propriu!

Astăzi, după ce atacantul s-a transferat la Astra, el a avut o intervenţie la Digi Sport în care a vorbit despre condiţia sa fizică în momentul de faţă.

Ce a spus Alibec?

*Da, sunt jucătorul Astrei. Nu vreau să comentez, voi vorbi săptămâna viitoare. Mâine (n.r. – sâmbătă) avem meci la Iaşi şi nu pot să vorbesc acum. Am 91 de kilograme. 

*Azi, e primul antrenament cu Astra. Cunosc majoritatea jucătorilor şi cred că o să fie OK. Am vorbit cu câţiva dintre ei şi mă aşteaptă cu braţele deschise. 

*Cu Marius Măldărăşanu (n.r. – antrenorul Astrei) n-am apucat să vorbesc. Acum sunt la aeroport, trebuie să plec la Iaşi, discutăm mai multe săptămâna viitoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite