Aliaţii lui Lupescu, în stare de şoc: Cum au reacţionat după ce candidatul lor a fost zdrobit fără drept de apel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Chivu
Cristi Chivu

Ionuţ Lupescu a fost adus de la UEFA şi prezentat drept candidatul Generaţiei de Aur, în condiţiile în care mult timp a avut relaţii extrem de reci cu Hagi şi cu Popescu.

Ionuţ Lupescu a pronosticat, duminică, în cadrul unei emisiuni televizate, că va lua 70-80 la sută din voturi, însă, rezultatul oficial a fost catastrofal pentru el: 78 de voturi din cele 254 exprimate!

Acest scor, în condiţiile în care Burleanu a strâns 168 de voturi, a fost o lovitură cruntă pentru tabăra care l-a susţinut pe fostul mijlocaş al Generaţiei de Aur. La ieşirea de la „Casa Fotbalului“, aliaţii lui Lupescu au încercat să găsească explicaţii pentru acest eşec categoric.

Ce au spus?

*Cristi Balaj (fost arbitru): Burleanu vorbea la final de unitate, imparţialitate şi sper să se adeverească acest lucru. Prea multe nu sunt de comentat, scorul m-a surprins. Fotbalul românesc a demonstrat că, dacă n-are rezultate, se întâmplă şi din cauza celor care n-au coloană. Dacă nu au coloană, înseamnă că au promis un lucru şi nu s-au ţinut de cuvânt. Asta nu înseamnă că administraţia actuală nu poate să facă lucruri bune. Dacă Burleanu are nevoie de mai mult timp, acum îl are la dispoziţie.

*Cristi Chivu (fost internaţional): Datoria lui Ionuţ a fost să încerce, a crezut în proiectele sale, a crezut că va face lucrurile mai bune, dar n-a reuşit. Majoritatea a ales să continue cu Răzvan Burleanu. Eu ştiu să pierd, noi ştim să pierdem. Eu vin dintr-un mediu în care am jucat fotbal peste 20 de ani. Dacă mă apuc de nişte şcoli de adminsitraţie, cine ştie, poate voi încerca şi eu. Aş fi lucrat în fotbalul românesc dacă ar fi câştigat Ionuţ, aşa...Nu văd de ce!? Îl felicit pe Răzvan Burleanu. Sperăm cu toţii că va face din fotbalul românesc un lucru performant. Scorul e zdrobitor. E inutil ce a contat şi ce n-a contat. Important e numărul mare de votanţi care l-au ales pe Burleanu. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite