Aliat important pentru Ionuţ Lupescu în lupta cu Burleanu. Ce a declarat Cristian Chivu despre actualul şef de la FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chivu (primul din stânga) şi Ionuţ Lupescu au lucrat împreună la UEFA
Chivu (primul din stânga) şi Ionuţ Lupescu au lucrat împreună la UEFA

Ionuţ Lupescu îşi continuă turneul electoral şi a avut câteva întâlniri programate la Sibiu. La aceste discuţii a fost însoţit de Cristian Chivu.

“Sunt aici pentru că eu cred că Ionuţ Lupescu este omul potrivit să schimbe în bine fotbalul românesc. De multe ori sunt surprins că nu s-au făcut lucruri simple, lucruri care aduceau beneficii fotbalului românesc. Din păcate sunt oameni care odată ce au ajuns la putere ţin cu tot dinadinsul să rămână pe un scaun deşi sunt depăşiţi de acest fenomen. Apelează la fel şi fel de acuze se scot lucruri care n-au legătură reală cu ceea ce reprezintă fotbalul românesc dar el se aştepta la acest lucru, e călit, îl văd liniştit, dar lucrurile trebuiau să se întâmple altfel. Această luptă trebuia să fie dusă pe proiecte şi fel şi fel de programe. E o strategie pe care o foloseşte. Îşi da seama că pierde şi îşi foloseşte ultimele cărţi”, a declarat Cristian Chivu.

La alegerile din 18 aprilie pentru preşedinţia FRF şi-au anunţat candidatura Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu şi fostul fotbalist Marcel Puşcaş. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite