Algeria a ținut în șah Serbia, Danemarca a spulberat Australia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
handbal
handbal

Adversari ai României, duminică, handbaliștii danezi au făcut instrucție cu Australia, realizând cea mai clară victorie (47-12) de la această ediție a CM de handbal. Serbia, în schimb, a câștigat cu emoții (25-24) în fața Algeriei.

În urma acestor rezultate, Danemarca e lider în grupa C, alături de Croația, care a depășit România cu 27-21, și de Serbia, fiecare având câte o victorie. Naționala noastră ocupă locul 5, înaintea Australiei, și va înfrunta formația nordică duminică, de la 21.15.

În grupa A, primul loc este deținut de Franța, care a controlat meciul cu Tunisia, impunându-se cu 32-19. De remarcat că Nicola Karabatic a văzut cartonașul roșu în minutul 44 - l-a busculat pe Megannem. Victorii la fel de clare au înregistrat Spania (33-22 cu Bahrain) și Germania (30-25 cu Egipt).
Islanda și Norvegia au confirmat statutul de favorite în grupa C, câștigând cu Ungaria (32-26), respectiv cu Japonia (35-29). La această oră este în curs de desfășurare meciul Austria - Brazilia.

După victoria (28-18), de ieri, a Suediei contra statului Chile, astăzi, în grupa D, s-a produs o surpriză: Argentina - Coreea de Sud 25-25. Polonia, în schimb, a tremurat puțin până a depășit (35-33) Slovacia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite