Alexandru Dedu are un singur contracandidat la şefia federaţiei de handbal, pe Constantin Din

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Din si Marcisa Lecuşanu
Constantin Din si Marcisa Lecuşanu

Constantin Din este singurul candidat care se va lupta cu Alexandru Dedu pentru şefia FR de Handbal. Din şi-a prezentat joi principalele idei cu care se speră să câştige alegerile programate la finalul lunii martie 2022.

O iniţiativă inedită a avut fostul arbtru internaţional: a chemat la întrunirea de la Sala Polivalentă 9 reprezentanţí a unor companii puternice din România care s-ar putea alătura handbalului în următoarea perioadă. A urmt o discuţie de mai bine de o oră despre relaţia business-sport, în care fiecare dintre invitaţi şi-a expus părerea. La eveniment au fost prezenţi, în afara Narcisei Lecuşanu şi a lui Sorin Dinu, alte nume importante care-l susţin pe Constantin Din precum Viorel Mazilu, Alin Şania şi Sorin Dinu.

C-tin din

Constantin Din despre...

... ALEGERI

Unul dintre programele extrem de importante pe care le voi dezvolta în calitate de preşedinte al FRH este programul carierei duale: mentorat şi pregătire în handbal, cât şi dezvoltare personală. Juniorii vor avea acces la consiliere în educaţie cât şi la întâlniri periodice cu reprezentanţi din lumea business-ului românesc. 

... EDUCATIE

În cazul seniorilor, chiar dacă programul acestora şi stilul lor de viaţă se învârte în jurul pregătirii lor handbalistice, asta nu înseamnă că viaţa lor trebuie să se termine odată ce nu mai sunt sportivi de performanţă. În acest sens, sportivii vor primi susţinere din partea FRH pentru a fi complet pregătiţi să îşi înceapă o nouă carieră în viaţă, conform aşteptărilor lor

... ZONA DE BUSINESS

Am obţinut deja acordul unor companii private de a veni în viitorul apropiat alături de FRH, ca parteneri dispuşi să sprijine financiar fiecare competiţie de copii şi juniori. Obiectivul meu este acela de a ajuta cluburile de copii şi juniori, în vederea reducerii presiunii financiare pe care o au astăzi şi de a sprijini, îndruma şi susţine tinerii talentaţi la fiecare pas în drumul lor, indiferent de statutul lor social!

... VIITOR

Iubesc România şi vreau să redevenim o forţă în handbalul mondial. Este foarte important ca acest proces să înceapă de jos, dar în acelaşi timp şi de sus, pentru a da un semnal. Pentru că trebuie să recunoaştem că în momentul de faţă handbalul românesc are probleme

... COPII ŞI JUNIORI

Cea mai mare problemă pe care am identificat-o în handbalul românesc e că nu ştim să ne creştem copii. E nevoie de schimbare, avem multe probleme în handbal care trebuie rezolvate urgent. Constantin Din, care şi-a lansat candidatura pe 28 septembrie 2022, a menţionat că ”performanţele” actualei conduceri a FRH l-au determinat să-şi asume candidatura. El şi-a prezentat atunci o parte din programul cu care doreşte să-i convingă pe oamenii de handbal din România să-l aleagă în funcţia de preşedinte al federaţiei.

”Vreau să aduc bani în handbal, nu să câştig”, a declarat Constantin Din, care este un potent om de afaceri. Constantin Din este absolvent al Institutului Politehnic Bucureşti şi a fost arbitru internaţional IHF, oficiind la meciuri importante în ultimii 20 de ani, de la întrecerile europene la campionate mondiale şi Jocurile Olimpice. Mai multe informaţii aici: http://constantindinhandbal.ro/

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite