Alex Ferguson: "Vom folosi cei mai experimentaţi jucători în meciul cu CFR"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robin van Persie e cel mai periculos jucător al celor de la Manchester United
Robin van Persie e cel mai periculos jucător al celor de la Manchester United

Managerul echipei Manchester United, Alex Ferguson, a declarat că va folosi jucătorii experimentaţi în meciul de marţi cu CFR Cluj, din a doua etapă a grupei H a Ligii Campionilor, care va fi tratat foarte serios, deoarece este o deplasare dificilă.

Cunoscutul antrenor a vorbit despre următorul meci al echipei sale în felul următor: "Nici vorbă să jucăm cu rezervele şi tinerii la Cluj! Voi folosi jucătorii experimentaţi. CFR a învins-o pe Basel în ambele meciuri din play-off şi asta arată la ce nivel sunt. De asemenea, faptul că au câştigat la Braga spune ceva. Nu este o deplasare uşoară pentru noi şi tratăm acest meci foarte serios. În acest moment ei au speranţe de calificare. Joacă acasă cu Manchester United, vor să obţină ceva din acest meci şi apoi sunt într-o postură favorabilă înaintea dublei cu Galatasaray", a spus Ferguson, informează The Mirror.

Partida CFR Cluj - Manchester United, din etapa a II-a a grupei H a Ligii Campionilor, se va disputa marţi, de la ora 21.45, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite