Alertă pentru unul dintre jucătorii care încearcă să rupă supremaţia Federer - Nadal - Djokovic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rusul Daniil Medvedev are probleme de ordin fizic
Rusul Daniil Medvedev are probleme de ordin fizic

Dacă v-aţi fi gândit că în pauza competiţională dintre sezoane veteranii din ATP, Federer, Nadal şi Djokovic, au de rezolvat probleme de ordin fizic, v-aţi înşelat. Cei care se confruntă cu probleme şi au trecut pe la spital şi clinici sunt doi dintre cei mai tineri jucători din top 10 mondial.

Daniil Medvedev, cel mai în formă sportiv în primăvara nord-americană pe hard şi finalist la US Open, şi-a speriat fanii, anunţând că, din cauza unor probleme la şold, va rata un turneu demonstrativ de tradiţie, de la Abu Dhabi, programat pentru săptămâna viitoare. Rusul în vârstă de 23 de ani, locul 5 în clasamentul mondial, a jucat trei partide demonstrative în Arabia Saudită în această săptămână, însă chiar dacă nu a pierdut niciun set cu Struff, Goffin şi Fognini, a părăsit „Cupa Diriyah“ abătut, acuzând revenirea durerilor care i-au afectat nivelul de joc şi la ultimele apariţii pe teren din sezonul oficial 2019.

După şase finale consecutive jucate începând cu turneul de 500 de puncte de la Washington şi până la Masters-ul de la Shanghai, Medvedev nu a mai reuşit să câştige meci nici la Masters-ul de la Paris, nici la Turneul Campionilor de la Londra.

În plus, germanul Alexander Zverev abia s-a reapucat de lucrat în sala de forţă. Jucătorul în vârstă de 22 de ani, aflat pe locul 7 ATP, a fost supus unei intervenţii chirurgicale cu laser, pentru corectarea unui astigmatism. Zverev s-a chinuit de-a lungul sezonului cu lentinle de contact, însă nu s-a simţit deloc confortabil.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite