Alertă la olandezi! S-a accidentat Van Persie. Van Gaal l-a adus pe De Jong special pentru meciul cu Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Olanda se pregăteşte în cantonamentul de lângă Rotterdam pentru meciurile cu Ungaria şi Turcia, ultimele din actualele preliminarii pentru "Portocala Mecanică".

Veştile din tabăra lui Van Gaal nu sunt însă foarte bune, deoarece vedeta echipei, Robin Van Persie, s-a accidentat la ultimul antrenament şi a devenit incert. Van Persie este cel mai bun marcator din lot, cu 38 de goluri înscrise în 79 de partide. Batavii speră însă să-l recupereze până la ora meciului cu Ungaria, dar mai ales a celui cu Turcia, astfel că selecţionerul n-a chemat pe nimeni în locul său. 

Antrenorul are de gând să folosească cea mai bună echipă care ar putea arăta aşa: Vorm - Janmaat, De Vrij, Martins Indi, Blind . Van der vaart, Strootman, Sneijder - Robben, Van Persie (Lens), Kuyt. Van Gaal a anunţat că l-a convocat pe Nigel De Jong, de la AC Milan, special pentru meciul cu Turcia, de la Istanbul, aceasta fiind o veste bună pentru România, ţinând cont că interesul nostru este ca Olanda să nu piardă în Turcia, iar De Jong este unul dintre cei mai puternici închizători din Europa.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite