Aleksander Ceferin, declaraţii dure la adresa şefului lui Juventus: „Pentru mine, Andrea Agnelli nu mai există”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ceferin

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a dezvăluit, într-un interviu pentru So Foot, detalii despre discuţiile purtate cu şefii iniţiatoarelor Superligii europene înaintea lansării proiectului.

Şeful forului european a declarat că pentru el Andrea Agnelli, principalul iniţiator al Superligii, 'nu mai există'.  Mesajul categoric vine în contextul în care preşedintele clubului Juventus l-a minţit în permanenţă pe Ceferin, între cei doi exitând şi o relaţie de prietenie. 

“În acest caz, pot împărţi protagoniştii în trei categorii. Îl pun pe Andrea Agnelli în prima. Aici este ceva personal. Pentru mine acest om nu mai există. Credeam că suntem prieteni, dar el m-a minţit pe faţă până în ultimul minut al ultimei zile, asigurându-mă că nu sunt motive de îngrijorare. În contextul în care el semnase deja toate documentele necesare lansării Superligii. În a doua categorie pun un grup de conducători pe care îi consideram apropiaţi de mine şi regret că nu mi-au spus dinainte de voiau să facă. În ultima categorie sunt conducătorii cu care nu aveam o relaţie deosebită. Nu îi acuz, dar şi ei trebuie să suporte consecinţele faptelor lor”, a spus şeful UEFA, citat de news.ro

Luna trecută, UEFA a deschis proceduri disciplinare împotriva ultimelor trei cluburi rămase în Superliga europeană, Juventus Torino, Real Madrid şi FC Barcelona. Cele trei grupări rebele, care încă nu au renunţat oficial la proiectul Superligii şi care au refuzat să semneze  "măsurile de reintegrare", vor trebui să răspundă în faţa comisiilor disciplinare. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite