Aleargă, mai întâi, în Bucureşti, apoi printre lei în Kenya: Maratonul din Capitală va avea un concurs trăznit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costume

Cu 12 zile înainte de evenimentul la care vor participa 14.000 de alergători din 60 de ţări, organizatorii au făcut un anunţ care va da culoare curselor.

Aleargă în 9 octombrie la una dintre cursele Maratonului Bucureşti Raiffeisen Bank îmbrăcat în cea mai FUNny costumaţie pe care o ai, invită-ţi prietenii să te susţină pe Facebook şi poţi câştiga o excursie de 2 persoane in Kenya. 

Funtrip şi Bucharest RUNNING CLUB încurajează stilul de viaţă activ şi te invită să alergi în 9 octombrie în stil funny la cel mai mare eveniment de alergare stradală al anului - Maratonul Bucureşti Raiffeisen Bank. 

Regulamentul concursului

1. Fă-ţi o poză îmbrăcat în costumaţie FUNny în Piaţa Constituţiei în fata porţii de sosire, după ce ai alergat la una dintre competiţiile pentru adulţi din cadrul Maratonului Bucureşti din 9 octombrie  (probele admise: maraton, semi-maraton, ştafetă, cursa populară); poza ta trebuie sa fie cu numărul de concurs de la cursa la care ai participat şi cu medalia de finisher.

2. Încarcă poza pe pagina de FB a Maratonului Bucureşti Raiffeisen Bank -  https://www.facebook.com/BucharestMarathon cu mesajul: „Îmi doresc să câştig excursia în Kenya oferită de Funtrip la Maratonul Bucureşti pentru că....”

3. Îndeamnă-ţi prietenii să-ţi dea LIKE la poză.

Alergătorul cu cel mai mare număr de LIKE-uri strânse până în data de 19.10 ora 23:59, va primi premiul de aventurier: 1 excursie de 2 persoane în Kenya, oferită de Funtrip.

Următorii 20 de participanţi vor primi o reducere de 100 euro la oricare 1 excursie cu Funtrip. (verifică ofertele pewww.funtrip.ro )

Concurenţii sunt invitaţi la scenă în Piaţa Constituţiei pentru poze de grup şi interviuri în 9 octombrie la ora 9:50 şi/sau la ora 14:00.

Festivitatea de premiere va avea loc la Gala Bucharest RUNNING CLUB ce va fi anunţată ulterior.

Condiţii obligatorii de participare şi validarea concurentului: să aibă minim 18 ani; să fie înscris cu toate datele personale pe site-ul www.bucuresti-maraton.ro; concursul e disponibil tuturor participanţilor rezidenşi în România; să participe costumat la una dintre probele alese ale evenimentului; să monitorizeze numărul de like-uri primite şi să trimită pe 20 octombrie un print screen cu aceste like-uri la adresa alexandra.tatar@abrc.ro.  

În cazul în care mai mulţi concurenţi obţin acelaşi număr de like-uri, departajarea se va face prin tragere la sorţi (Random.org).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite