Alcoolicul de Tamaş s-a îmbătat din nou: Patronul echipei sale din Israel a povestit, şocat, dialogul cu Gabi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tamas

După ce a fost prins beat la volan, conducând cu 205 kilometri la oră, Gabi Tamaş (35 de ani) a stat o săptămână după gratii, apoi a fost condamnat la arest la domiciliu pentru ca, în final, să-şi piardă permisul pentru următorii 4 ani. Din păcate, ca de obicei, n-a învăţat nimic.

Gabi Tamaş e deja un caz tragicomic şi faptul că s-a mai îmbătat o dată nu prea mai reprezintă o ştire.

Abia revenit la antrenamentele celor de la Hapoel Haifa, românul s-a mai făcut o dată de râs, de această dată, la o petrecere de Ziua Independenţei, o sărbătoare importantă în Israel. Potrivit Digi Sport, patronul celor de la Hapoel Haifa, Yoav Katz, a povestit pentru one.co.il cum a primit un apel de la Tamaş după miezul nopţii, acesta spunându-i printre înjurătruri că vrea rezilierea contractului!

Ce a povestit Yoav Katz?

*În seara în care avea loc petrecerea am primit un mesaj de la Tamaş prin care îmi spunea ca vrea să-i fie reziliat contractul. L-am intrebat de ce şi mi-a spus că nu consideră că mai poate progresa clubul.

*Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva pentru că el nu vorbeşte aşa şi m-am întors la birou în jurul orei 1.30. Am reuşit să vorbesc la telefon cu Tamaş. Era foarte diferit, de obicei îmi vorbeşte respectuos, îmi spunea <<domnul preşedinte>>, acum ţipa şi înjura.

*A doua zi am mers la antrenament şi am vorbit cu colegii lui care au fost la petrecere, deoarece el nu are voie sa meargă neînsotit. Mi-au spus că atunci când au ajuns la 10 seara, el avea deja un comportament ciudat.

*Tamaş şi-a cerut apoi scuze şi a acuzat că i-a fost pus ceva în băutură şi că a fost forţat să spună acele lucruri. Tamaş e un tip bun şi o persoană bună, însă nu poate rezista tentaţiei. Are o problemă şi mă gândesc să-l duc la un centru pentru lupta împotriva depedenţei de alcool.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite