Saritov a fost învins în sferturile de finală ale categoriei 97 kg, la Rio. Sportivul de 31 de ani va lupta în recalificări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivul Albert Saritov a ratat calificarea în semifinalele categoriei 97 de kilograme din cadrul concursului de lupte libere de la Jocurile Olimpice de la Rio.

UPDATE: Saritov va lupta în recalificările categoriei 97 de kilograme din cadrul concursului de lupte libere de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. 

Saritov a beneficiat de faptul că americanul Kyle Frederick Snyder, care l-a învins în sferturile de finală, s-a calificat în finala probei.Rusul de 31 de ani, naturalizat în 2016, îl va întâlni în recalificări pe cubanezul Javier Cortina Lacerra. Dacă va trece de acesta, sportivul român va lupta pentru medalia de bronz cu georgianul Elizbar Odikadze.

Americanul Snyder îl va întâlni în finala categoriei 97 de kilograme pe azerul Khetag Goziumov.

UPDATE: Saritov a fost învins, în sferturile de finală, cu scorul de 7-0, de americanul Kyle Frederick Snyder, campion mondial în 2015. 

Saritov l-a învins, în optimile de finală, cu scorul de 5-2, pe moldoveanul Nicolai Ceban. În sferturile de finală, Albert Saritov îl va întâlni pe Kyle Snyder (SUA), care a trecut de cubanezul Javier Lacerra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite