Alături de FC Barcelona şi Real Madrid! Viitorul lui Hagi s-a calificat fără emoţii în optimile de finală ale Youth League

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa Under 19 a clubului Viitorul Constanţa s-a calificat în optimile de finală ale UEFA Youth League, după ce a învins-o, miercuri, pe FC Copenhaga, cu 4-2. Golurile dobrogenilor au fost marcate de Carlo Casap (2), Cristian Ene şi Florinel Coman.

Casap a deschis scorul în minutul 32, însă FC Copenhaga a egalat după doar trei minute, prin Carlo Holse. Echipa antrenată de Nicolae Roşca s-a dezlănţuit însă în ultima jumătate de oră. Intrat în locul căpitanului Cicâldău, Cristi Ene şi-a readus imediat echipa în avantaj, în minutul 67.

După ce a punctat decisiv pentru echipa mare, duminică, în campionat, împotriva lui Dinamo, Florinel Coman a făcut 3-1 în minutul 79, iar, după patru minute, Casap a realizat ”dubla”. Scorul final din acest play-off care precede faza optimilor de finală a fost stabilit de Jonas Wind, în minutul 90, a relatat Digi Sport. 

Viitorul Constanţa, deţinătoarea titlului naţional Under 19, a intrat în UEFA Youth League pe ruta campioanelor, acolo unde i-a eliminat, în toamnă, pe moldovenii de la Sheriff Tiraspol (4-1, 1-0 în primul tur) şi pe elveţienii de la FC Zurich (5-0, 0-2, în al doilea tur).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite