Aflat la pământ, Gigi Becali a mai primit o lovitură dură: „El vorbeşte de credinţă? Să-i fie ruşine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Imaginea fotbalului românesc e reprezentată perfect de acest duel verbal: Jean Pădureanu, inculpat în „Dosarul Transferurilor“, l-a făcut praf pe Gigi Becali, condamnat în „Dosarul Terenurilor“.

În timpul autodenunţului de ieri, când a fost audiat în „Dosarul Valiza“, Gigi Becali a pomenit numele lui Jean Pădureanu, preşedintele de onoare al clubului Gloria Bistriţa. 

„Când am intrat în fotbal, în 2000, i-am spus lui Victor Piţurcă: nu voi accepta niciun blat. Nea Jean (n.r. - Jean Pădureanu) era blătuitorul blătuitorilor“, a spus latifundiarul din Pipera.

Pădureanu a luat foc

Cum la 76 de ani, „Lordul“ are destule probleme pe cap, fiind inculpat în „Dosarul Transferurilor“, acolo unde riscă să fie condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, Pădureanu a luat foc, atunci când a auzit declaraţia lui Becali.

„Acest om vorbeşte de credinţă? Să fim serioşi. Totul e la suprafaţă. Cum poate el să spună despre mine că sunt blătuitor? Are vreo dovadă? A uitat când a venit după mine să-mi dea o sumă de bani şi i-am dat peste mână. Şi acum îmi aduc aminte de scena asta când aduna banii de pe jos. Să-i fie ruşine! Nu-l dau în judecată pentru calomnie pentru că nu-mi pun mintea cu el“, a declarat Pădureanu pentru wowbiz.ro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite