Adversarele ar trebui să înceapă să se teamă! Halep este de neoprit: victorie de senzaţie la Madrid Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO EPA-EFE
Simona Halep FOTO EPA-EFE

Simona Halep (21 WTA) a avut un meci intens la Madrid Open cu spaniola Paula Badosa, a doua jucătoare a lumii. Dar, a condus ostilităţile, a arătat iar ca un lider mondial căruia nimeni şi nimic nu-i face faţă. A trecut de iberică în două seturi, cu 6-3, 6-1.

Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) şi Paula Badosa (24 de ani, 2 WTA) au ajuns faţă în faţă după ce au avut partide convingătoare în primul tur de la Madrid Open. Tricolora a trecut de Shuai Zhang, cu 6-2, 6-3, iar iberica a depăşit-o pe Veronika Kudermetova cu 6-3, 6-0.

Ambele jucătoare au avut un an bun până acum, Badosa a câştigat 21 de partide, cucerind şi un tiltu, la Sydney. De cealaltă parte, Halep a ieşit triumfătoare în 16 partide şi a luat un trofeu, tot în Australia, cel de la Mebourne.

În această partidă însă, a fost doar Simona Halep. A fost de-a dreptul încântătoare, a urcat des la fileu, a punctat cu uşurinţă şi a ridicat audienţa în picioare, la multe dintre schimburi chiar şi antrenorul Patrick Mouratoglou fiind surprins. Şi asta s-a văzut pe tabelă! 6-3, 6-1, în puţin peste o oră şi zece minute de joc. 

În turul următor, Halep o va întâlni pe câştigătoarea dintre meciului dintre Coco Gauff şi Yulia Putintseva.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite