Adversara Viitorului în Europa League, Antwerp, ar putea fi înlocuită de UEFA. Pe cine poate întâlni echipa lui Gică Hagi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liga I Viitorul - CFR Cluj / FOTO Sport Pictures / Ştefan Constantin / 13 mai 2017

Conform tragerii la sorţi efectuată în urmă cu câteva zile, Viitorul Constanţa ar trebui să întâlnească în turul doi preliminar al Europa League cu belgienii de la Royal Antwerp!

Însă din cauza unui scandal de corupţie în fotbalul belgian, lucrurile pot lua o altă turnură pentru echipa antrenată de Gică Hagi. Mechelen, câştigătoarea Cupei Belgiei, care este anchetată în prezent pentru trucarea unor meciuri, dacă va fi găsită vinovată, ar putea fi exclusă din competiţiile fotbalistice, caz în care repartiţia echipelor belgiene în cupele europene va suferi modificări.

Oficialii clubului Viitorul Constaţa sunt la curent cu această situaţie. ”Am fost informaţi, în momentul tragerii la sorţi, că există posibilitatea să jucăm cu Gent în loc de Antwerp. Totul depinde de o decizie ce se va lua în Belgia, săptămâna viitoare, când va avea loc ultimul proces. Dacă Mechelen va fi găsită vinovată şi de această ultima instanţa, atunci adversara noastră va fi Gent!”, a dezvăluit Cristian Bivolaru, directorul general al grupării din Ovidiu, pentru ziare.com.

În cazul excluderii celor de la Mechelen,  Viitorul Constanţa va da peste Gent, formaţie cu care gruparea de la malul mării are amintiri foarte neplăcute. În urmă cu trei ani, în turul trei al Europa League, belgienii i-au eliminat pe elevii lui Hagi după o victorie categorică pe teren propriu, 5-0, şi un rezultat de egalitate, 0-0, în România

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite