Adversara Simonei Halep de azi a venit în plimbare la Stuttgart: „Eu sunt aici pentru cumpărături“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CoCo Vandeweghe
CoCo Vandeweghe

Simona Halep şi CoCo Vandeweghe vor juca vineri, de la ora 14.30, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart.

Vandeweghe a trecut de Laura Sigemund, jucătoarea care o eliminase pe Halep la ultimele două ediţii. Tenismena de 26 de ani din SUA a surprins înaintea turneului de la Stuttgart, declarând că a venit în plimbare până în Germania.

"Sincer, nu-mi place deloc zgura, este suprafaţa pe care o prefer cel mai puţin. Nu mi-a plăcut niciodată. Este a doua oară când vin aici. Nu sunt aici pentru zgură, sunt aici pentru cumpărături", a spus Vandeweghe, potrivit Reuters.

Pe de altă parte, Simona este avertizată după ce Vandeweghe a trecut de Sloane Stephens şi de Laura Sigemund. "Coco serveşte bine, e greu. Suprafaţa aceasta cred că o avantajează. Pe terenul ăsta nu ştii niciodată ce se întâmplă. Sper să fiu sănătoasă şi să ies sănătoasă de pe teren", a spus Halep, pentru Digi Sport.

16 - este poziţia lui CoCo Vandeweghe în clasamentul WTA. Ea are două turnee câştigate şi a strâns peste 6 milioane de dolari din tenis

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite