Adversara Simonei Halep, criticată dur în Spania: acuzată că s-a dat lovită

Adversara Simonei Halep, criticată dur în Spania: acuzată că s-a dat lovită

Carla Suarez Navarro

Carla Suarez Navarro şi Simona Halep vor juca în această seară, în jurul orei 22.00, în sferturile de finală ale Indian Wells.

Ştiri pe aceeaşi temă

Carla Suarez Navarro e una dintre puţinele jucătoare pe care Simona le domină ca înălţime (1,68 m la 1,62 m). Jucătoarea din Spania se bazează, la fel ca Simona, pe o deplasare rapidă în teren, iar scorul direct dintre cele două e egal la patru.

Carlita a fost protagonista unui scandal cu ocazia meciului de FedCup dintre România şi Spania, când Navarro a refuzat să vină la Galaţi, invocând o accidentare. Doar că jucătoarea a participat la scurt timp la turneul de la Antwerp şi a ajuns până în finală. 

Presa din Spania a acuzat-o că s-a dat lovită. "A zis că e accidentată, dar în ultimele zile s-a antrenat fără probleme, iar mâine o întîlneşte pe Camila Giorgi la Antwerp. Leziunea pe care o acuza e bizară", a scris El Mundo Deportivo la vremea respectivă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările