Adrian Mutu simte că a „reînviat”: „Sunt alt jucător”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu aşteaptă convocarea de la Piţurcă pentru meciurile cu Ungaria şi Olanda
Mutu aşteaptă convocarea de la Piţurcă pentru meciurile cu Ungaria şi Olanda

Entuziasmat după cele două goluri marcate pentru Ajaccio în disputa cu Lyon din Ligue 1, Adrian Mutu e convins că a revenit la forma care l-a consacrat şi îi transmite selecţionerului că este pregătit pentru meciurile cu Ungaria şi Olanda din preliminariile Cupei Mondiale.

„Am dat două goluri cu Lyon şi încep să mă simt alt jucător. Revin la forma fizică obişnuită pentru că am avut nevoit de trei-patru luni pentru a recupera perioada de pauză dinaintea transferului la Ajaccio”, a spus Mutu într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

Atacantul român nu este supărat că nu face parte din lotul naţionalei pentru amicalul cu Australia şi îl informează pe selecţionerul că aşteaptă convocarea pentru „dubla” cu Ungaria şi Olanda.

„Nu era neapărată nevoie de mine la meciul cu Australia. Piţi are acum posibilitatea să mai vadă jucători noi. Vin cu drag la meciurile cu Ungaria şi Olanda dacă va fi nevoie de mine”, a mai precizat Mutu, care e de părere că România va câştiga la Budapesta şi îşi va asigura locul la barajul de calificare la Campionatul Mondial.   

Mutu a marcat două goluri pentru Ajaccio în disputa cu Lyon şi a contribuit decisiv la victoria corsicanilor, scor 3-1. În total, românul a înscris şase goluri în tricoul lui Ajaccio.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite