Adrian Mutu s-a despărţit de Cesena şi a plecat la Miami

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu a dezamăgit în tricoul Cesenei
Mutu a dezamăgit în tricoul Cesenei

Atacantul român Adrian Mutu s-a întâlnit ieri cu preşedintele clubului italian Cesena, şi-a cerut scuze pentru sezonul negativ, acceptând să renunţe la ultima rată din contract, în schimbul permisiunii de a pleca imediat de la gruparea "căluţilor de mare", care a retrogradat în Serie B, dezvăluie presa din Peninsulă preluată de Agerpres.

Corriere Romagna a comentat vestea plecării fotbalistului român: "Cesena a economisit astfel 250.000 de euro din salariul faraonic încasat de român, care s-a angajat totodată să-şi găsească o nouă echipă cât mai rapid, pentru a nu mai greva bugetul Cesenei şi în sezonul viitor". Publicaţia adaugă că, în cursul serii de ieri, internaţionalul român a părăsit Italia cu destinaţia Miami (Statele Unite), unde îşi va petrece o parte din vacanţă alături de familia sa, într-una din vilele pe care le deţine în acest oraş.

Deşi nu a reuşit să impresioneze prin prestaţiile sale în acest sezon, Adrian Mutu are şanse să-şi continue cariera în Serie A, unde este dorit de formaţia Genoa 1893, conform ziarelor italiene

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite