Adrian Mutu luptă pentru o cauză nobilă: va ajuta o tânără bolnavă de leucemie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu dă dovadă că îi pasă de semenii lui încercaţi de soartă FOTO Răzvan Păsărică
Adrian Mutu dă dovadă că îi pasă de semenii lui încercaţi de soartă FOTO Răzvan Păsărică

Atacantul României, Adrian Mutu, care a marcat un gol în partida cu Ungaria de la Budapesta, a decis să-şi scoată la licitaţie tricoul pe care l-a purtat în acea partidă, urmând ca banii obţinuţi astfel să fie donaţi unei fetiţe bolnave de leucemie.

Adrian Mutu nu a vrut să facă schimb de tricori cu fotbaliştii maghiari la finalul meciului terminat 2-2 la Budapesta. Românul a păstrat tricoul cu numărul 10 pentru o cauză nobilă. O fetiţă bolnavă de leucemie are nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală efectuată în Italia, care costă 150.000 de euro. O parte din banii necesari acestei operaţii provin din vânzarea acestui tricou scos la licitaţie chiar de Mutu.

“Cu banii care se strâng pe acest tricou sper să fie bine pentru tine. Ţi-l dau din toată inima!”, i-a spus atacantul naţionalei fetiţei de 23 de ani.

Mutu a marcat contra Ungariei al 35-lea gol al său pentru România, egalându-l pe Gică Hagi. Dacă va marca şi contra Olandei, marţi, de la ora 21.30, atacantul va deveni cel mai bun marcator din istoria naţionalei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite