Adrian Mutu va avea ca patron un celebru actor de la Bollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mutu va juca trei luni la Chennai Titans, echipă antrenată de italianul Marco Materazzi şi condusă de un actor cunoscut în lumea cinematografică a Indiei, Abhisek Bachcan.

Singura necunoscută este dacă Adrian Mutu va părăsi Petrolul după derbyul cu Steaua sau chiar de acum. Cert este că atacantul de 35 de ani a acceptat să alerge timp de trei luni în India, efortul său minim fiind răsplătit maxim: 500.000 de euro.
De unde şi până unde India? E o încercare curajoasă a trei companii private extrem de puternice de a populariza fotbalul, într-o ţară în care cricketul, hocheiul pe iarbă sau diverse forme de arte marţiale sunt mult mai gustate de publicul larg. Asiaticii au hotărât înfiinţarea unei Superligi în paralel cu obişnuitul campionat, iar această superligă e  formată din opt echipe, are conducători celebri din lumea showbizului indian, antrenori cu nume şi include câte un jucător faimos în fiecare formaţie.
Joacă în Detroitul indian
Echipa lui Mutu se numeşte Chennai Titans (Titanii din Chennai) şi îl are ca proprietar pe Abishek Bachcan, vedetă a filmului bollywoodian. Oraşul în care va juca atacantul român e situat în sud-estul ţării, cu ieşire la Golful Bengal. Chennai este o aşezare în care industria automobilistică e „la putere”, fiind poreclit din acest motiv „Detroit al Indiei”.
Campionatul Superligii indiene ţine trei luni, din octombrie până în decembrie, iar Mutu ar urma să revină la Petrolul pentru partea a doua a sezonului. Instalat de o zi la echipa prahoveană, în locul lui Răzvan Lucescu, Gigi Mulţescu ar vrea să mai folosească jucătorul şi în derbyul cu Steaua de duminică, însă, conform digisport.ro, fotbalistul şi-a făcut deja bagajele. 
Fiorentina nu l-a vrut
Petrolul va primi 100.000 de euro pentru împrumutul pe trei luni, însă ar fi fost de acord să-l cedeze şi gratis, după eliminarea din Europa League. Mutu a tot sperat că va fi chemat de Fiorentina, aflată în mare „pană” de atacanţi, însă echipa viola i-a spus „pas” fostului ei golgeter.
 

Opt echipe indiene cu opt vedete
Atletico de Kolkata – Luis Garcia
Chennai Titans – Adrian Mutu
Delhi Dynamos – Alessandro del Piero
FC Goa – Robert Pires
Kerala Blasters – David James
Mumbai City – Nicolas Anelka
Northeast United – Joan Capdevilla
Pune City – David Trezeguet

PATRONUL LUI MUTU

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite