Adrian Mititelu: "A fost o execuţie cu public!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, miercuri, după eliminarea din Cupa României, în faţa lui CFR Cluj, că brigada condusă de Alexandru Tudor a favorizat formaţia adversă, care este susţinută la nivel înalt şi este obişnuită să câştige meciuri cu ajutorul arbitrilor.

"A fost o execuţie în public. Această echipă hidoasă şi-a arătat încă o dată faţa, e un fel de Victoria Bucureşti în variantă nouă. S-a obişnuit să fie ajutată de arbitri, iar noi, deşi am fost anunţaţi de cineva care a lucrat în Federaţie că tuşierii sunt ai CFR-ului, nu am luat în seamă. Am crezut că e o glumă, dar s-a adeverit. A fost o execuţie marca Emil Boc-Paszkany, clujenii sunt susţinuţi politic de patru ani. E un club mafiot, vă dau zeci de exemple cum au câştigat cu arbitrii. Am fost jefuit în halul ăsta, ce să mai fac acum? Echipa mea e terminată psihic, e moartă acum. Mi-au tăiat visul de a câştiga Cupa României. Arbitrii au câştigat pentru ei, mie mi-au anulat gol din ofsaid, lor le-au dat gol din ofsaid", a spus Mititelu, la GSP TV.

Într-o intervenţie ulterioară la Telesport, patronul Universităţii a susţinut că Eugen Neagoe i-a dezvăluit că oficialii de la CFR au oferit bani celor de la Pandurii în returul sezonului 2007-2008, când gorjenii s-au impus cu 2-1, după ce au condus la pauză cu 1-0. "Neagoe mi-a spus că ăştia de la CFR i-au oferit 50.000 de euro pentru un blat, ca să se dea la o parte. Au făcut 17 blaturi aceşti nenorociţi atunci când au câştigat titlul", a spus acesta, contrazis de Mureşan: "Nu am oferit niciun fel de bani şi nu ne interesează aşa ceva, îi vom da în judecată".

În schimb, preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan, consideră că Mititelu greşeşte atunci când acuză în termeni duri. "E părerea dânsului şi cred că e spusă la supărare. Nu a viciat nimeni rezultatul, a fost victoria noastră şi atât. Dacă Universitatea ar fi fost mai bună, atunci ar fi câştigat. Cum anul trecut am fost învinşi cu 4-1 şi nu am spus nimic, aşa ar trebui să facă şi ei", a afirmat oficialul.

Acesta consideră că echipa a progresat tehnic odată cu venirea lui Andrea Mandorlini. "Echipa a fost aşezată tactic mai bine decât până acum, dar sunt alte probleme care trebuie corectate, despre care nu vreau să vorbesc. Ştiam că Universitatea va juca bine, iar noi am stat bine pe teren. Eliminarea uşoară a lui Traore a dezechilibrat puţin meciul. Ne-am apărat pe final pentru că nu aveam altă variantă", a mai spus conducătorul CFR-ului.

Deţinătoarea ultimelor două ediţii ale Cupei României, CFR Cluj, s-a impus, miercuri, scor 1-0, pe terenul Universităţii Craiova, la meciul de debut al antrenorului Andrea Mandorlini, şi s-a calificat în semifinalele competiţiei. Meciul a fost arbitrat de o brigadă compusă din centralul Alexandru Tudor şi asistenţii Bogdan Velicu şi Radu Ghinguleac. 

Gazdele au înscris în minutul 10, prin Florin Costea, aflat la limita ofsaidului, care a trimis pe jos după o deviere a lui Şoavă, însă golul a fost anulat pe motiv că atacantul Craiovei se afla în afara jocului. Asistentul Ghinguleac nu a ridicat fanionul, decizia fiind luată de Alexandru Tudor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite