Adrenalina driftului revine cu cea mai dură etapă din campionat pe TransRarău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacol în automobilism
Spectacol în automobilism

Cea de-a patra etapă din Campionatul Naţional de Drift va avea loc în acest weekend pe una dintre cele mai spectaculoase şosele din România, TransRarău, acolo unde şi-au anunţat prezenţa piloţi din trei ţări.

Confruntarea cailor putere care are loc pe DJ 175B, între km 12 şi 15, din localitatea Pojorâta, judeţul Suceava, a devenit deja o tradiţie pentru driftul autohton, în ultimii ani, competiţia atrăgând zeci de mii de spectatori din toată ţara.

Şi ediţia din acest an se anunţă la fel de spectaculoasă. Campionii en-titre Traian Buşe, Sorin Ene, Istvan Szabo, Răzvan Frăţianu şi Călin Ciortan, ultimul învingător anul trecut, vor fi prezenţi pe TransRarău la etapa considerată având cel mai dificil traseu din întreg campionatul.

În total, 34 de piloţi din România, Bulgaria şi Slovacia se află pe lista de înscrieri a etapei a patra din Campionatul Naţional de Drift. Cei mai tineri piloţi sunt Carla Olenici (13 ani) şi Claudiu Adam (14 ani), ambii concurând la Clasa Semi Pro. Prezentarea piloţilor va avea loc vineri, de la ora 16:00, pe Esplanada Casei de Cultură din Câmpulung Moldovenesc.

Sâmbătă, între 09:00 şi 12:45 vor avea loc antrenamente libere, iar între 15:00 şi 18:00 sunt programate calificările. Duminică, între 09:00 şi 12:00 sunt programate din nou antrenamente, de la 12:00 şi 13:00 Battle-urile de la Semi Pro, iar de la ora 15:30 vor avea loc Battle-urile de la Semi Pro, care vor fi şi transmise în direct pe Telekom Sport 3 şi Naşul TV. Circulaţia este închisă între orele 08:00 şi 20:00, în ambele zile, cu excepţia intervalului 13:00 - 15:00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite