adidas lansează conceptul Sport Infinity, de reciclare a produselor create

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul concept adidas
Noul concept adidas

adidas a anunţat Sport Infinity, un concept inovator, prin care fabricarea echipamentului sportiv va fi revoluţionat, iar produsele vechi nu vor mai deveni deşeuri niciodată.

Datorită acestui nou concept, creatorii din lumea fotbalului vor putea să îşi reimagineze şi să recicleze la nesfârşit produsele create, folosind un material special 3-D.

Sport Infinity este un proiect de cercetare condus de adidas şi fondat de către Comisia Europeană, care a adus împreună o varietate de experţi şi nume mari din industrii cheie, combinând produse sportive care nu mai pot fi utilizate cu materiale care sunt în exces din alte industrii. Astfel, ghetele de fotbal din viitor pot fi confectionate din orice material, de la carbonul folosit în fabricarea aeronavelor până la fibrele care au făcut parte din ghetele cu care au fost înscrise golurile din Cupa Mondială.

Noul material special îl va transforma pe fiecare fan al sportului într-un designer de produs. O pereche de ghete va putea fi tansformată de câte ori va dori cel care o poartă, fără să mai existe problema deşeurilor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite