Adevărul Live: Poveste de Hollywood! Radu Restivan, de la peste 100 de kilograme la ambasador al sportului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o ţară precum România unde se vorbeşte mult şi se face mult prea puţin, Radu Restivan e o excepţie de la regulă şi un exemplu de urmat.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

Dacă înt-o zi normală, deschizi televizorul şi te uiţi la diverse posturi româneşti, descoperi tot felul de „vedete“ care, de fapt, n-au făcut nimic bun pentru a dobândi un astfel de statut.

Într-o lume perfectă însă, Radu Restivan ar fi o vedetă adevărată. Un om care inspiră, zilnic, sute de oameni să treacă la un stil de viaţă sănătos. Schimbarea a început-o însă cu el însuşi! A fost, cândva, un tip supraponderal, de peste 100 de kilograme. Astăzi, Radu e alergător de maratoane şi ultramaratoane, instructor de Cycling şi, recent, a devenit instructor de atletism, absolvind Şcoala Naţională de Antrenori.

Printre proiectele sale cu ajutorul cărora promovează sportul de masă, Radu, creatorul comunităţii 321Sport, pregăteşte, în fiecare sezon, un grup de oameni care n-au nicio legătură cu sportul, pentru prima lor cursă de maraton sau semimaraton!

De la ora 14.30, Radu Restivan vine la Adevărul Live pentru a-şi spune povestea, dar şi pentru a explica cum îţi poţi schimba radical viaţa cu ajutorul sportului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite