VIDEO VIDEO Adevărul Live despre victoria CFR Cluj de la Manchester şi meciul decisiv al Stelei de diseară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucuria steliştilor de după golul cu Copengaha de pe stadionul Arena Naţională din Capitală FOTO Marian Burlacu
Bucuria steliştilor de după golul cu Copengaha de pe stadionul Arena Naţională din Capitală FOTO Marian Burlacu

Jurnaliştii „Adevărul” Grigore Cartianu şi Amir Kiarash au discutat cu statisticianul publicaţiei „Gazeta Sportului”, Ionuţ Iordache, de la ora 18.00 despre victoria Clujului pe „teatrul viselor” şi despre meciul Stelei de la Copenhaga, decisiv pentru calificarea în primăvara europeană.

CFR Cluj a obţinut o victorie istorică miercuri seara, pe "teatrul viselor" din Manchester. Victoria clujenilor cu 0 - 1 în faţa vicecampioanei Angliei a fost primul succes al unei echipe din estul Europei pe terenul Diavolilor roşii, conform datelor obţinute de Ionuţ Iordache, statistician la Gazeta sporturilor.

Grigore Cartianu consideră succesul unul fabulos, dar pe deplin justificat. În aceeaşi măsură e o victorie amară, pentru că deşi a strâns 10 puncte în grupele Champions League, cele mai multe adunate de vreo echipă românească în această competiţie, CFR Cluj a terminat grupa pe locul III. Clujenii merg totuşi în primăvara europeană, însă în a doua competiţie ca valoare, Europa League. "CFR Cluj este cel mai bine organizat club din fotbalul românesc", e de părere Grigore Cartianu.

În ceea ce priveşte şansele Stelei de calificare în meciul de diseară, Amir Kiarash consideră că pentru a spera la primăvara europeană Steaua trebuie neapărat să marcheze prima: "Copenhaga ar mai avea de marcat trei goluri în această situaţie, ceea ce le-ar face misiunea uşoară steliştilor".

Echipele de start ale combatantelor din această seară sunt următoarele: 

Echipe de start:

FC Copenhaga: Christensen - Jacobsen, Sigurdsson, Stadsgaard, Bengtsson - Gislason, Claudemir, Kristensen, Delaney - N. Jorgensen, Cornelius

Rezerve: Jensen, Jakobsen, Remmer, Grindheim, Vingaard, Vetokele, Santin

Steaua: Tătăruşanu - Chipciu, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Rusescu, Cr. Tănase - Nikolici

Rezerve: Stanca, Filip, Martinovici, Prepeliţă, Pîrvulescu, M. Costea, Adi Rocha

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite