Adevărul Live, de la ora 14.00, cu Benny Adegbuyi, sportivul momentului în România

Adevărul Live, de la ora 14.00, cu Benny Adegbuyi, sportivul momentului în România

Benny Adegbuyi va avea în 2021 meciul pentru centura mondială la categoria grea

Kickboxer-ul care a uimit o lume întreagă, învingându-l pe marocanul Badr Hari, unul dintre cei mai mari luptători ai tuturor timpurilor, ne va spune drumul pe care l-a parcurs până la cea mai mare victorie a carierei sale, la 35 de ani.

Lumea sportului din România a avut puţine motive de bucurie, în luna decembrie. 
 
Dacă naţionala feminină de handbal ne-a furinzat o dezamăgire istorică, în schimb, surprizele plăcute au venit de unde ne aşteptam mai puţin. De la lotul feminin de gimnastică, care a participat la Europenele de la Mersin (Turcia), cu rezultate remarcabile şi de la Benny Adegbuyi.
 
Acesta, un kickboxer cu origini nigeriene, născut la Cluj şi crescut la Aiud, a obţinut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o victorie fomidabilă în Gala Glory, de la Rotterdam (Olanda). Benny l-a făcut knock-out pe Badr Hari, o legendă în lumea kickboxing-ului.
 
Astăzi, la trei zile după acel rezultat uriaş, Adegbuyi va veni la Adevărul Live, de la ora 14.00, pentru a-şi spune povestea.
 
Rămâi pe adevarul.ro pentru a vedea o emisiune dedicată unui adevărat campion

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările