Adevărul Live: Omul care i-a adus pe Gorbaciov şi O'Sullivan în România pregăteşte un nou mare eveniment

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la ora 13.00, Adrian Thiess va fi prezent la „Adevărul Live“, urmând să facă anunţul viitorului său proiect care va reprezenta o premieră în România.

"Campionatul European de snooker, care va avea loc în luna octombrie la Bucureşti, se va organiza anual în România şi va fi cuprins în calendarul oficial al World Snooker", a explicat, la Adevărul Live, organizatorului competiţiei, Adrian Thiess. 

"Cel mai ieftin bilet pentru Europeanul de snooker va fi 25 de lei. Preţurile vor creşte progresiv. M-a impresionat mult atmosfera de la demonstrativ. Cu totul alt public faţă de fotbal", a dezvăluit el. 

"Vor fi prezenţi 128 de jucători din toată lumea, şi din China şi din Australia, de peste tot. Titulatura este de Campionat European, dar sunt prezenţi jucători din toată lumea. Ronnie O'Sullivan şi-a anunţat participarea încă de la Bucureşti", a declarat Thiess. "Nu avem loc pentru toate mesele la Circ şi acolo se vor desfăşura semifinalele şi finala. Iar restul meciurilor vor avea loc la Romexpo. Vor fi 12 televiziuni internaţionale, care vor transmite în 89 de ţări cu peste 100 de milioane de telespectatori", a explicat omul de afaceri. 

"Pregătim şi evenimente pe fotbal, un patrulater. O echipă gen Galatasaray Istanbul, pentru că e o comunitate mare în România. A doua echipă ar fi una din Anglia. Încercăm să fie Liverpool. A treia variantă e o echipă spaniolă. Asociatul meu vrea Barcelona, dar probabil că va fi Real Madrid. A patra echipă va fi sau nu una românească. Am vrut să facem un Dream-Team, dar nu ştiu dacă se poate. Dacă e echipă românească, e o singură variantă reală. Nu e Dinamo, am avut o experienţă neplăcută. Au vândut şase bilete la casa lor de bilete. Varianta civilizată ar fi echipa lui Hagi", a explicat, la Adevărul Live, organizatorului competiţiei, Adrian Thiess. 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Adrian Thiess e cel mai cunoscut organizator de evenimente în ţară. De numele său se leagă o serie de acţiuni spectaculoase care au avut loc în România în ultimii ani.


În aprilie 2010, el l-a adus pe Mihail Gorbaciov la Bucureşti la lansarea ziarului „Puterea“. Apoi, în august 2012, omul de afaceri a organizat un amical de cinci stele pe „Arena Naţională“, Dinamo - Barcelona (0-2), echipa spaniolă venind aici cu toate vedetele ei, în frunte cu Lionel Messi. În fine, luna trecută, Bucureştiul a găzduit trei demonstrative spectaculoase de snooker în care s-au înfruntat Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham.

Au fost trei partide care au generat un interes uriaş, ceea ce l-a determinat pe Adrian Thiess să pună în mişcare următorul său mare proiect legat de sport. Contractul s-a semnat, aseară, iar astăzi, într-o discuţie cu redactorii „Adevărul“, Alex Ştefan şi Amir Kiarash, Adrian Thiess va oferi mai multe amănunte despre evenimentul care va reprezenta şi o lovitură de imagine pentru România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite