Adevărul Live: Devine Halep lider WTA în urma turneului de la Wimbledon?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Trei jucătoare din România au intrat pe teren, luni, în prima zi a competiţiei de la Wimbledon şi toate au trecut în manşa secundă după victorii clare. De la ora 14.00, redactorii „Adevărul“ vor analiza acest parcurs şi posibilitatea ca Halep să devină lider mondial.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE  

Trei jucătoare din România au intrat pe teren, luni, în prima zi a competiţiei londoneze şi toate au trecut în manşa secundă după victorii clare, în două seturi.

În afară de Begu, locul 69 WTA, care a învins-o, cu 6-4, 6-2, pe Naomi Broady (Marea Britanie), poziţia 108 în ierarhia mondială, Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, cu scorul de 6-4, 6-1, pe sportiva Marina Erakovic din Noua Zeelandă, locul 129 WTA, venită din calificări, iar Ana Bogdan, locul 115 WTA, a trecut, cu scorul de 6-4, 6-2, de Ying-Ying Duan, locul 62 WTA. La simplu feminin, România mai este reprezentată de Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea, care vor evolua azi. 

Simona Halep se menţine pe locul 2 în clasamentul WTA de simplu, cu 6.920 de puncte, înaintea turneului de la Wimbledon şi a coborât pe poziţia secundă în ierarhia pentru Turneul Campioanelor, cu 3.590 de puncte, informează site-ul wtatennis.com. Câştigătoare la Eastbourne, jucătoarea cehă Karolina Pliskova este noul lider din clasamentul pentru competiţia de la Singapore.

De la ora 14.00, Iulian Anghel, Amir Kiarash şi Adrian Epure vor vorbi despre acest subiect. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite