Adevărul Live, despre calificarea Simonei Halep în sferturile de la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO AFP
FOTO AFP

Jurnaliştii Iulian Anghel, Alexandru Ştefan („Adevărul“) şi Andrei Constantinescu („Click!“) au discutat despre calificarea Simonei Halep în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon.

Alexandru Ştefan: „Simona Halep a trecut în 57 de minute de Zarina Diyas, din Kazahstan, din optimile de finală ale Wimbledonului, 6-3, 6-0. O victorie concludentă, care nu lasă loc de nicio interpretare. Simona Halep a jucat foarte bine, şi-a alergat adversara dintr-un colţ în altul“.

Andrei Constantinescu: „A fost un meci fără niciun fel de probleme pentru Simona, care a controlat de la un capăt la celălalt, nu a lăsat niciun moment impresia că s-ar afla în premieră în optimile de la Wimbledon, a dominat partida din toate punctele de vedere, iar cele trei game-uri pierdute le pun doar pe seama neacomodării cu iarba. 

Ea a fost una dintre puţinele jucătoare care a avut două zile de pauză, chiar spunea înainte de meci că i s-a părut o pauză lungi şi parcă ar începe un nou turneu. A avut un bandaj la coapsa stângă. Teo Cercel, fizioterapeutul lotului de FedCup şi al ei, a zis că e doar ceva preventiv, a simţit nişte dureri. Nu a avut nicio problemă, a venit la fileu, a jucat cum trebuie să facă o jucătoare de talia ei - perfect.

Vor fi partide mai dificile, pentru că sunt şi jucătoare mai valoroase. Culoarul la tenis e destul de simplu, ţi-l faci cu mâna ta. Ea este numărul trei mondial, era firesc să joace cu jucătoarea mai slab clasată. A avut noroc ca cele din Top50 să iasă pe parcurs, dar nu îi ştirbeşte cu nimic meritele“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

CM 2014. Adevărul Live. Revenit de la Mondial, Amir Kiarash a povestit cum l-a marcat experienţa braziliană

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Wimbledon, după 6-3, 6-0 cu Diyas!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite