Adegbuyi, postare emoţionantă dedicată României: Cum e întâmpinat Benny de lume pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adegbuyi

Kickboxer-ul de 35 de ani a ajuns omul momentului în sportul românesc, după victoria fabuloasă de la Rotterdam, cu Badr Hari, unul dintre cei mai mari luptători ai tuturor timpurilor.

Benny Adegbuyi are nişte Sărbători cu adevărat fericite! Pentru că ele au fost precedate de victoria carierei sale, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Gala Glory.

Lupta câştigată în faţa lui Badr Hari a schimbat, într-o mare măsură, viaţa kickboxer-ului care s-a născut dintr-o mamă româncă şi un tată nigerian. Mulţi oameni abia au aflat povestea vieţii lui Adegbuyi şi au fost surprinşi că acesta vorbeşte limba română. Despre acest lucru a şi scris Benny, astăzi, într-o postare frumoasă pe pagina sa de Facebook.

Ce a scris Benny Adegbuyi?

*Uneori, lumea mă opreşte pe stradă şi îmi vorbeşte în engleză, crezând că sunt din altă ţară, dar casa mea a fost, este şi va fi România. Aici m-am născut, aici am crescut şi tot aici vor locui şi copiii mei. 

*Prin venele mele curge sânge românesc, iar inima mea este 100% a României. Oriunde voi ajunge în carieră, voi spune cu mândrie că sunt român şi voi vorbi la superlativ despre ţara mea. Mulţumesc pentru tot, patria mea! Victoria asta nu este doar a mea, este a României!

CITEŞTE ŞI:

Povestea unui colos: Cine e Benny Adegbuyi şi ce mesaj le-a transmis românilor după victoria carierei

Benny Adegbuyi, răspuns tăios pentru Daniel Ghiţă: L-a făcut KO printr-o singură frază

Uneori lumea mă opreşte pe stradă şi îmi vorbeşte în engleză, crezând că sunt din altă ţară, dar casa mea a fost, este...Posted by Benny Adegbuyi on Tuesday, December 22, 2020
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite