Ada Hegerberg, despre scandalul în care a fost implicată la decernarea Balonului de Aur: „Întotdeauna vor exista idioţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ada Hegerberg

La o lună după scandalul sexist din timpul ceremoniei de decernare a Balonului de Aur, în care a fost implicată fără voia ei, Ada Hegerberg (foto) a vorbit cu presa din Franţa despre egalitatea dintre bărbaţi şi femei,

Fotbalista din Norvegia a explicat pentru publicaţia Journal du Dimanche ce reprezintă pentru ea titlul de cea mai bună fotbalistă a lumii şi despre cum poate acesta influenţa lupta pentru egalitatea între sexe. "Am realizat, după ceremonie, că nu a fost un trofeu numai pentru mine, ci a fost un moment istoric pentru toate femeile. Este un impuls, nu doar pentru mine.", a spus Ada Hegerberg pentru Journal du Dimanche.

Întrebată ce părere are despre cei care critică în continuare fotbalul feminin şi tot ceea ce reprezintă acest sport, Ada Hegerberg a răspuns cu atac. "Bună întrebare, dar prefer să nu le dau satisfacţie acestor persoane. Întotdeauna vor exista idioţi, dar prefer să mă gândesc la cei cărora le face plăcere să ne privească", a mai spus fotbalista celor de la Olympique Lyon.

Momentul ruşinos în care a fost implicată Ada Hegerberg la ceremonia de decernare a Balonului de Aur a făcut înconjurul lumii. Gazda evenimentului, DJ Martin Solveig, a invitat-o pe sportiva de 23 de ani să facă "twerk"., o glumă care a fost condamnată de tot mapamondul.

Twerk-ul a părut în anii 2000 şi este asociat cu hip-hop-ul modern. Este un dans care sugerează sexul şi este caracterizat prin mişcări ritmice ale şoldurilor şi prin scuturarea feselor.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite